Err 1 in vortals emplate-left.php

Satisfactia dvs. va este garantata!
Radcon Formula #7
Cele mai performante din lume soluţii de hidroizolaţii şi protecţie de betoane şi zidării ce oferă impermeabilizare pe viaţă!
Constructii Performante si Ieftine
Construcţii Performante şi Ieftine
Sfânta Mănăstire Dervent
Sfânta Mănăstire Dervent
Click aici pentru a ajunge la prima pagina
AfacereaMea.RO
Comunitate Românească de Afaceri

Start » Articole & Documente » Vizualizare ArticolConectare / Înscriere
Creşteţi Chinchilla! - O afacere sigură şi profitabilă!
Recomandă aceast articol prietenilor tăi!Tipăreşte acest articol[ 9317 Vizite ]
10 Iun 2009, 01:24

"Am infiintat o ferma de chinchila (chinchilla) in propria casa!"

Acum cativa ani, Simon Lorand, un contabil din judetul Mures, impresionat de ceea ce a vazut intr-o mare ferma de chinchila (chinchilla) din Ungaria, s-a hotarat sa dezvolte aceasta afacere si in Romania. El a reusit acest lucru si datorita unui contract avantajos cu partenerul din tara vecina, acum este chiar in masura sa le propuna si altor intreprinzatori din Romania conditii deosebit de avantajoase si stimulative pentru demararea unei afaceri cu cresterea de chinchila (chinchilla).

"Am fost impresionat de chinchile (chinchille) si, auzind ca se poate face o afacere din cresterea acestora, m-am gandit ca pot sa imbin foarte bine utilul cu placutul."

Hobby-ul s-a transformat in afacere

"Am demarat proiectul ca pe un experiment insa am investit de la inceput in animale de calitate garantata. Rezultatele au fost bune de la inceput, mai ales in ce priveste natalitatea."

Garantiile unei afaceri de viitor

In prezent, investitorul nostru are semnat un contract pe 10 ani pentru livrarea de blanuri catre partenerul din Ungaria, de la care a luat primele familii de chinchila (chinchilla) si prin care face in continuare importul de material biologic destinat crescatorilor din Romania. Prin acest contract, partenerul se obliga sa preia toata cantitatea de blana de chinchila (chinchilla) pe care i-o va livra, bineinteles la standardele de calitate convenite. Si nu e putin lucru sa obtii un astfel de contract pe 10 ani cu un partener strain, foarte serios.

11 motive pentru a creste chinchilla!

 1. Profit de peste 3000 de euro in primul an (in functie de numarul de femele de chinchila (chinchilla) existent in crescatorie).
 2. Capital initial modic (desigur tot in functie de numarul de familii de chinchila (chinchilla) cu care incepi afacerea).
 3. Mergeti la sigur deoarece desfacerea este asigurata de doua firme romanesti;
 4. Este o afacere cu profit garantat.
 5. Spatiul necesar pentru start este redus: numai 20 mp.
 6. Investitia se recupereaza rapid, in primul an de activitate datorita perioadei reduse de gestatie (4 luni) a micutelor rozatoare.
 7. Puteti sa cresteti chinchila (chinchilla) impreuna cu cei apropiati si profitul ramane in familie.
 8. Chinchila (chinchilla) naste intre 4 si 9 pui pe an, iar pretul unuia poate ajunge la 30 de euro, in functie de calitatea blanii.
 9. Chinchila (chinchilla) nu este un animal pretentios, ingrijirea fiind usoara. Este curata si nu emana mirosuri neplacute.
 10. Afacerea cu chinchila (chinchilla) poate fi desfasurata atat in mediul urban cat si in cel rural, putand constitui o a doua ocupatie;
 11. Oricine dispune de ceva timp pe care il poate afecta hranirii si curateniei (cca 2 ore/zi, in functie de numarul exemplarelor de chinchila (chinchilla) se poate apuca de afacere.

Afacerea la cheie - Cresterea chinchillelor pentru blana va invata pas cu pas, totul despre cresterea acestor animale, despre cum sa obtineti un standard ridicat de calitate a blanitelor de chinchilla si, implicit, un pret ridicat de vanzare. Este o publicatie unica prin structura ei completa, perfect documentata si explicit prezentata. In plus, in luna iunie, beneficiati de reduceri promotionale substantiale pentru Cresterea chinchillelor pentru blana!

Detalii pe: http://www.afacerilacheie.ro/cchin.php

Dacă sunteţi mulţumit/ă vă invităm să vizitaţi şi...
radmyx Radmyx se poate aplica si pe interiorul cladirilor
... pentru a hidroizola o incapere, impingand apa catre exterior, formand o cuva in interior
termoizolatii Termoizolatii active
Solutie revolutionara de protectie termica a constructiilor dvs: PROTECTERM
parcari Parcari
Bune practici pentru proiectare, constructie si reparare parcari

Web Development
Design şi programare pentru Internet; Programare cu baze de dateDesign şi programare pentru Internet; Programare cu baze de date
Web Marketing
Campanii de Marketing pe Internet, Buletine Informative, Marketing prin Email, Statistici ... etcCampanii de Marketing pe Internet, Buletine Informative, Marketing prin Email, Statistici ... etc
Construcţii Performante
Construcţii Ieftine de Locuinţe, Birouri, Hale Industriale şi ContainereConstrucţii Ieftine de Locuinţe, Birouri, Hale Industriale şi Containere
Hidroizolaţii perfecte
Hidroizolarea perfectă a betoanelor şi zidăriilor din piatră şi cărămidăHidroizolarea perfectă a betoanelor şi zidăriilor din piatră şi cărămidă
Contribuţii ...
Contribuie şi tu!
Punctul de vedere neutru
Structura unui articol
Despre Portal | Publicitate | Colţul Presei | ?Documentaţie şi Întrebări frecvente | Regulamentul | Protecţia datelor personale | Harta portal | C O N T A C T A Ţ I - N E
Copyright © 2003-2014 Mihai - Toate drepturile de autor rezervate