Dezvoltare rapidă

Proiecte

Publicare și administrare proiecte

Aflu mai multe

Produse

Câștiguri prin promovare

Aflu mai multe

Se întâmplă într-o țară membră a Uniunii Europene: o bătrână din România trăiește cu 3 lei pe lună!

Caz dramatic în județul Mehedinți, unde o femeie în vârstă de 75 de ani are o pensie de urmaș în valoare de numai 3 lei, reprezentând singurul ei venit, anunță Știrile TVR. Elisaveta Stoican locuiește doar cu fiul său, și el fără salariu, iar cei 3 lei primiți de la stat în fiecare lună reprezintă More Info »

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Lupta pentru visele tale

O bistriţeancă a muncit opt ani în Elveţia pentru a deschide o fabrică de ii în inima Transilvaniei. Afacerea a atras...

O bistriţeancă a muncit opt ani în Elveţia pentru a deschide o fabrică de ii în inima Transilvaniei. Afacerea a atras banii de la UE şi merge ca pe roate

Diana Burzo a investit toată agoniseala din Elveţia în comuna natală, într-o fabrică de ii şi o pensiune Tradiţiile româneşti şi straiele populare par să fie liantul dintre românii plecaţi în străinătate şi plaiurile natale. Unii însă duc mai departe dragostea pentru simbolurile româneşti, se întorc în ţară şi-şi investesc economiile adunate peste hotare. Este More Info »

HARTA salariilor în 2016. Unde se găseşte în România cel mai uşor de muncă

HARTA salariilor în 2016. Unde se găseşte în România cel mai uşor de muncă

Login to buy access to this Articol.

Cele 7 deprinderi ale oamenilor foarte eficienti

Cele 7 deprinderi ale oamenilor foarte eficienti

Obtinerea cu costuri mici a unor deprinderi esentiale poate reprezenta startul cel mai eficient in atingerea viselor dvs. Acest clip video este o prezentare in rezumat a cartii cu acelasi nume scrisa de Stephen Covey. Este una dintre cele mai influente cărți din domeniul auto-dezvoltarii. A fost întotdeauna una dintre favoritele mele și va recomand More Info »

Si-a modernizat satul si a facut scoli doar din banii primariei

primar Vrabie

Recomandările SRI pentru românii care navighează pe internet

Recomandările SRI pentru românii care navighează pe internet

Serviciul Român de Informații atrage atenția celor care navighează pe internet să utilizeze programe cu licență și o soluție antivirus actualizată zilnic, precum și păstrarea anonimatului în mediul virtual. SRI a publicat, pe site-ul său, o listă de sfaturi, recomandări și avertismente pentru cei care au acces la internet:

Un tânăr a mers la un interviu de angajare, iar directorul i-a spus: „Arată-mi mâinile”. Ce a urmat te va face să plâ...

Un tânăr a mers la un interviu de angajare, iar directorul i-a spus: „Arată-mi mâinile”. Ce a urmat te va face să plângi

Un tanar a mers la un interviu de angajare intr-o companie mare. El a trecut de primul interviu si a trebuit sa se intalneasca cu directorul pentru etapa finala. Directorul a vazut CV-ul sau excelent si l-a intrebat: – Ati primit vreodata bursa de la scoala? Tanarul a raspuns „nu”. – Tatal tau ti-a platit More Info »

5 obiceiuri ale oamenilor productivi

5 obiceiuri ale oamenilor productivi

Nu ai dus la bun sfârșit nimic azi? Simți că nu îți poți învinge lenea? Ar trebui să citești rândurile de mai jos! Sunt persoane care se trezesc la prima ora a dimineții fără a amâna alarma, își fac un plan și bifează toate punctele de pe listă. Evident, te întrebi cum reușesc, dacă au More Info »

Top cinci aplicatii gratuite de afaceri despre care nu ati auzit niciodată

Top cinci aplicatii gratuite de afaceri despre care nu ati auzit niciodată

Această listă este pur subiectivă, pe de o parte. Pe de altă parte, eu chiar cred că acestea sunt cele mai bune aplicații de business gratuit pentru ca dupa ce m-am uitat la alte liste toți vin cu aplicatii uzuale, cum ar fi Evernote, Dropbox sau Skype. Destul de foarte suspect, NU? Deci, iata aici More Info »

Vorba ceea…